Music

Chuckie: "DJ duo GLOWINTHEDARK maakt een track met David Guetta"

  1. Newschevron right
  2. Chuckie: "DJ duo GLOWINTHEDARK maakt een track met David Guetta"

Op de tweede dag van ADE stromen de dj's uit binnen- en buitenland Amsterdam binnen. Dus ook meneer Dirty Dutch zelf, DJ Chuckie. Door ADE ontstaan er volgens Chuckie verrassende collabo's. "Childsplay en GLOWINTHEDARK zijn gasten die ik echt omarm en die zijn druk bezig. GLOWINTHEDARK maakt bijvoorbeeld een plaat met David Guetta. Lachend: "En Childsplay vrijt met heel dancehall land."

"Zelf ben ik zeker ook bezig met nieuwe muziek. Ik heb ongeveer een jaar geen eigen plaat geschreven. Daarom ga ik binnenkort naar een writerscamp in Los Angeles, daar komen heel veel songwriters op af. Dan gaan we gewoon platen maken en daarna kijk ik wel wie erop komt", vertelt Chuckie aan Jaimy.

Throw back

Onderweg naar de FunX ADE-studio had Chuckie last van een file van hier tot Tokio. Maar het deed Chuckie wel terugdenken aan de goeie ouwe tijd bij FunX. "FunX gaf mij mijn eerste eigen radioshow. Ik woonde in Den Haag en deed veel feestjes. Toen hebben ze mij benaderd om mij live sets op de radio te laten draaien. Inmiddels doe ik Dirty Dutch Radio in meer dan 45 landen."

Vrijdag staat Chuckie met Childsplay en GLOWINTHEDARK op Dirty Dutch in The Box.

Ster advertentie
Ster advertentie