Music

Gloria Estefan schakelt Pharrell en Pitbull in voor single ´Wepa´

  1. Newschevron right
  2. Gloria Estefan schakelt Pharrell en Pitbull in voor single ´Wepa´
Gloria Estefan heeft de eerste single van haar aankomende album 'Miss Little Havana' uitgebracht. Opvallend is dat Pharrell Williams aan de track heeft gewerkt in samenwerking Gloria's man Emilio. “Right from the get go Pharrell was so easy to work with. It started as a more retrospective piece, working with my old records. Within days we were recording new material. It’s full of dance and typical of me but very ­modern”, aldus de 53-jarige Cubaanse.

Album
Op de cd, die deze herfst wordt uitgebracht, staan ook remixen van 'Wepa'. Pitbull en dj Rehab hebben aan de club versie van het nummer gewerkt. Estefan's 16-jarige dochter heeft ook aan een remix gewerkt. Volgens haar moeder is het duidelijk dat ze het muziektalent van haar ouders heeft meegekregen: “It was amazing, she’d been playing around with the single and come up with something. It blew me away. Music is in her blood and she’s so incredibly talented.” De rest van de tracks zijn geproduceerd door Pharrell en Gloria.

Clip
De officiële versie van de videoclip wordt binnenkort uitgebracht. Er is wel eerder een speciale versie van de clip gereleased. Deze is voor het Amerikaanse NBA-team Miami Heat gemaakt.

Vind je de nieuwe single hot or not? Breng nu je stem uit in de XTips!

Speciale versie voor de Miami Heat


Remix met Pitbull en Rehab

In de studio
Ster advertentie
Ster advertentie