Music

VIDEO: Jon Tarifa en Mame Balla missen thuis

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Jon Tarifa en Mame Balla missen thuis
De nieuwe single 'We Can Make It' van Jon Tarifa's soloalbum 'Free To Be', is een samenwerking met de Senegalese Mame Balla. Beide artiesten wonen in een ander land dan waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Dat gemis was op een zonnige Nederlandse dag zo groot, dat ze de track We Can Make It geschreven hebben als een ode aan Albanië en Senegal.

Den Haag/Leiden

FunX-artiest Jon die je kent van de hits Focus en So Right is net als nieuwkomer Mame ver van huis. De Albanees en zijn Senegalese vriend proberen van Den Haag en Leiden hun thuis te maken. Ondanks dat ze het leuk hebben in Nederland, missen ze af en toe toch hun vaderland. In 'We Can Make I't rapt Jon en zingt Mame over de ups en downs die ze meemaken.

Uitwisselingsproject

Jon Tarifa en Mame Balla hebben elkaar een aantal jaren geleden ontmoet tijdens State of Mic, een uitwisselingsproject tussen Nederland en Gambia. Daarna bleven ze contact houden en iedere keer dat Mame Balla naar Nederland kwam, ging het tweetal samen jammen. Na de stap naar een solocarrière, was Jon vastbesloten om Mame een plekje te geven op het Free To Be album.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/DVejp0qBcMw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie