Music

Ginuwine heeft bijna zelfmoord gepleegd

  1. Newschevron right
  2. Ginuwine heeft bijna zelfmoord gepleegd
Ginuwine heeft ontzettend veel meegemaakt de afgelopen jaren. De dood van Aaliyah, zijn moeder die aan kanker overleed en zijn vader die zelfmoord pleegde. Daarnaast heeft de zanger acht kinderen van vier moeders.

De r&b ster had vervolgens een paar keer geprobeerd zelfmoord te plegen. Na een tijdje raakte hij ook nog verslaafd aan drugs en alcohol. Hij zat er zowel mentaal als fysiek doorheen en klopte toen aan bij een psychiater. Dit hielp hem echter niet en bleef hij in dezelfde cirkel vastzitten.

Na een tijdje smeekte een van zijn vrienden hem om hulp te zoeken. Ginuwine ging naar de kerk en kreeg advies van de pastoor. Doordat hij zich op het spiritueel vlak begaf, kon hij zich afzetten van al datgene dat zijn leven kapot maakte. Inmiddels is de zanger al zeven jaar clean.

Ginuwine is hard bezig met zijn comeback in de muziekwereld. Zijn nieuwe album heet "A Man's Thoughts" en is vanaf 23 juni verkrijgbaar. De nieuwe videoclip 'Last Chance' kwam twee maanden geleden uit. Verder is de track 'Get Involved' met Timbaland en Missy Elliott ook uitgelekt. Beluister het hieronder!

Ginuwine ft. Timbaland & Missy Elliott - Get Involved


Ginuwine - Last Chance
Ster advertentie
Ster advertentie