Music

Alain Clark netwerkt op Eurosonic

  1. Newschevron right
  2. Alain Clark netwerkt op Eurosonic
Als je als Nederlandse artiest aan de rest van Europa wilt laten zien wat je kan, dan kom je naar Eurosonic/Noorderslag in Groningen. Alain Clark is een van die artiesten. Gisteravond trad hij op in Grand Theatre op de Grote Markt in de stad.

Van de 2500(!) professionals uit de muziekbusiness zal er zeker ook een aantal bij zijn optreden zijn geweest. Eurosonic is net zo belangrijk voor muziek maken als voor netwerken. Dus wie weet op welk festival je Alain Clark deze zomer in Europa nog tegenkomt..

Puddingfabriek
Eurosonic speelt zich af op verschillende locaties in de stad. Een daarvan is De Puddingfabriek (en ja dat is ooit echt fabriek geweest waar pudding werd gemaakt!). Vrijdagavond was dat dé plek van de Franse, Belgische en Nederlandse DJ’s. Allereerst Nobody Beats The Drum: hiphop, breakbeat, elektronika, eigenlijk moet je het zelf zien. Kanye West zette eerder al de video van het collectief op zijn weblog.

Dan Shameboy, soort Daft Punk ft The Chemical Brothers. The Subs en Yuksek sloten de avond/nacht af. Waarschijnlijk heb je deze namen nog niet eerder gehoord, maar zo gaat het vaker bij Eurosonic. Over een jaar kom je de acts van dit jaar op veel meer plekken tegen!

Noorderslag
Vanavond is het tijd voor Noorderslag, met de uitreiking van de Popprijs 2008. Frans Vreeke, directeur van het festival gaf gister in FunX Five al 2 kanshebbers: Guus Meeuwis en André Rieu….

Hier dance uit België: Shameboy - Heartcore
{youtube}1DAAmoTlWik{/youtube}


Ster advertentie
Ster advertentie