Music

Exlusieve première videoclip Ziggi Recado

  1. Newschevron right
  2. Exlusieve première videoclip Ziggi Recado
Ziggi Recado's nieuwe single 'Baddest' is al een tijdje uit, maar nu is er ook een videoclip van! In de video zien we beelden van Ziggi in Londen. Wapens, moord en underground feesten tekenen in de clip de duistere nachten van de Britse hoofdstad. "If you live by the gun, you will die by the gun" is één van de tips die Ziggi je geeft in de clip die vandaag exclusief in première gaat op FunX!

Voor Ziggi is het de eerste track die uitbrengt met zijn nieuwe artiestennaam Ziggi Recado. Het is tevens de eerste single van zijn EP 'Same Difference'. Nadat Ziggi aan bekendheid won in de Verenigde Staten dreigden de advocaten van Ziggy Marley met een rechtszaak. Daardoor veranderde de zanger eind maart zijn naam in Ziggi Recado om verdere verwarring te voorkomen.

Zijn nieuwe artiestennaam verwijst naar zijn Antilliaanse roots. Ricardo is Ziggi's echte naam en wordt op St. Eustasius, het eiland waar hij geboren is, uitgesproken als Recado.

Aankomende zomer gaat Ziggi Recado touren door de Verenigde Staten. Hij gaat de westkust af voor een aantal shows. Voor de zanger is het een droom die uitkomt.

Ziggi Recado - Baddest

Ster advertentie
Ster advertentie