Music

Bizzey over zijn nieuwe clip en show in AFAS Live: "Er gaat iets heel geks gebeuren!"

foto: YouTube: noahsarklabel
  1. Newschevron right
  2. Bizzey over zijn nieuwe clip en show in AFAS Live: "Er gaat iets heel geks gebeuren!"

Bizzey is weer terug met een heerlijke dansvloer killer zoals we die van hem gewend zijn. Op Drup doet hij zijn ding samen met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks. Vanmorgen in Start vertelde de artiest vanaf zijn vakantieadres in Bali aan Fernando meer over de hilarische clip en zijn aankomende show in AFAS Live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vrouwen in de spotlight

De video speelt zich af in een tijdperk waarin nieuwslezers supersterren waren. Met de clip wil Bizzey het vrouwonvriendelijke beeld van hem ontkrachten: "Het idee achter de video was eigenlijk om het verhaal van de eerste vrouwelijke nieuwslezeres te vertellen. [...] Om een keer niet alleen maar twerkende vrouwen neer te zetten, wil ik nu de eerste vrouw die het nieuws voorlas een beetje shine geven. De lyrics zijn nog steeds m'n eigen ding." De belangrijke van nieuwslezeres wordt gespeeld door niemand minder dan Nienke Plas, die onlangs haar eerste nummer Vrijdag uitbracht (waar Bizzey dan weer een rolletje in speelde).

over de top

Over zijn show, What Would Jesus Do?, doet de artiest veelbelovende uitspraken: "De show wordt over de top en het wordt iets dat door een Nederlandse artiest in Nederland nog nooit gedaan is." Volgens de Bizzey wordt het, net als de titel van zijn show, 'Amerikaans'.

"Er gaat iets heel geks gebeuren!"

Wil je bij de show van Bizzey zijn? FunX geeft hier kaarten weg!

Ster advertentie
Ster advertentie