Music

Live Clean Bandit cover van The Polly Pumps

  1. Newschevron right
  2. Live Clean Bandit cover van The Polly Pumps
De meiden van de groep The Polly Pumps schoven vanmorgen aan in Start om meer over hun recente bezigheden te vertellen. De formatie is vrij nieuw maar met de leden ben je hoogstwaarschijnlijk al bekend. Zo was Dewi finaliste in de eerste Idols in 2002 en deed ze bovendien mee aan de populaire musical Hair. Bouchra werd ook bekend door een talentenshow. Zo maakte ze vroeger deel uit van de groep K-Otic die was ontstaan in het programma Starmaker. Meike is het derde en laatste lid van de team. Zij boekte succes met de meidengroep KUS!

The Polly Pumps lanceerden in februari de videoclip van hun eerste single D.O.A. en vertelden vanmorgen in Start dat ze liever de touwtjes in eigen handen houden. "We zijn nu echt alles zelf aan het doen. We beslissen alles wat we zelf doen en dat voelt gewoon heel vrij. Daar zijn we ook eigenlijk een beetje aan toe. Als dat betekent dat we niet perse een nummer één hit hebben maar wel gewoon elke weekend met z'n drietjes kunnen spelen, zijn we heel erg gelukkig," vertelde Meike. Ze zijn er nog niet uit of ze een album uit gaan brengen.

De ladies hebben ook de hit Rather Be van Clean Bandit live voorgedragen tijdens de uitzending. Beluister dit vanaf 44:14 minuten!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/143839751&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie