Music

Vengaboys maken comeback met 'Rocket to Uranus'

  1. Newschevron right
  2. Vengaboys maken comeback met 'Rocket to Uranus'
Blogger Perez Hilton speelt een rol in de nieuwe videoclip van de Vengaboys. Na een lange stilte is de groep weer terug met de dubbelzinnige single 'Rocket to Uranus'.

In eerste instantie zou de Vengaboys comebacksingle al op Koninginnedag uitgebracht worden, maar dat werd op het laatste moment ingetrokken. Het evenement kwam te vroeg voor Rocket to Uranus. De single komt overigens eerst in het Verenigd Koninkrijk uit.

Blogger Perez speelt een astronaut in de video, maar ook de planeet Uranus. Natuurlijk kon een artikel op zijn eigen website niet ontbreken. In het artikel over de clip linkt hij twaalf keer door naar de clip. De Vengaboys zijn niet de eerste Nederlandse artiesten waarover Hilton geblogd heeft. Hij schreef al eerder artikelen over Ilse de Lange en Anouk.

De Vengaboys scoorden door de jaren heen enkele wereldhits met We're Going To Ibiza, Parada de Tettas, We Like To Party en Boom Boom Boom Boom! De groep bestaat uit Kim, Denise, Robin en Donny. Denise probeerde in 2003 solo te gaan met de single Straight Up, maar de track haalde nooit de Top 40. Sinds 2007 is de groep weer bij elkaar en geven ze weer concerten.

Meer Vengaboys:
- Website
- Twitter
- Facebook
- Myspace
- YouTube

Vengaboys - Rocket to UranusVengaboys - Boom Boom Boom BoomVengaboys - We're Going to IbizaVengaboys - We Like To Party

Ster advertentie
Ster advertentie