Music

Voormalig Hepsi-lid Gülçin debuteert met 'Ara Ara'

  1. Newschevron right
  2. Voormalig Hepsi-lid Gülçin debuteert met 'Ara Ara'
Zangeres Gülçin is de reden dat de Turkse groep Hepsi vorig jaar verder moest als trio. Wat maar weinig wisten is dat ze uit de groep stapte voor de start van haar solocarrière. Gülçin tekende bij Avrupa Müzik en bracht daar onlangs haar eerste videoclip Ara Ara uit.

Ara Ara komt officieel op 25 januari uit en maakt deel uit van Bravo!, de maxisingle waarmee Gülçin debuteert. De nummers op het album zijn grotendeels geschreven door de 25-jarige zangeres. Op Bravo staan een aantal uptempo nummers, waaronder de titeltrack 'Bravo (Game Over)', de eerste single 'Ara Ara' en 'Satsuma Remix (Bravo)'. Ook staat er een ballad op genaamd 'Yastıklara Sarılıp Yatar Mıydın'. De tracks vind je onderaan dit artikel.

Al op jonge leeftijd kwam Gülçin Ergül in aanraking met zang en ballet. Haar werd een grote toekomst voorspeld in de balletwereld, maar toch maakte de zangeres een switch. Gülçin vormde begin 2005 de groep Hepsi en maakte tot 2009 deel uit van de populaire Turkse meidengroep. Hierdoor speelde, zong en acteerde ze in verschillende tv-series in films. Ze stond jarenlang bekend als het blondje van Hepsi. Nu is het tijd voor haar solocarrière. Zou die ook zo succesvol worden als haar tijd in Hepsi? De tijd zal het haar leren...

Meer info over Gülçin en haar huidige carrière vind je op TurkStars.nl, Twitter, Facebook of op haar website die binnenkort online gaat.

Gülçin - Ara Ara




Gülçin - maxisingle Bravo tracks

Ster advertentie
Ster advertentie