Music

Samenwerking Keri Hilson en Akon krijgt videoclip

  1. Newschevron right
  2. Samenwerking Keri Hilson en Akon krijgt videoclip
Keri Hilson heeft zich voor drie maanden opgesloten in de studio. Dit doet ze zodat ze in alle rust kan werken aan haar volgende album.

Om haar fans niet alleen te laten brengt ze de track 'Change Me' uit die op haar debuutalbum In a Perfect World staat. Keri werkt hierop samen met niemand minder dan Akon. Bekijk hier de videoclip van Change Me!

In december, januari en februari is Keri Hilson afwezig voor de rest van de wereld. Deze periode staat namelijk in het teken van de werkzaamheden haar nieuwe album en tevens geeft het haar tijd om liedjes te schrijven voor andere artiesten.

Nieuw album
Het nieuwe album van de zangeres staat gepland op 31 mei 2010. De cd belooft in ieder geval veel goeds, aangezien producers will.i.am, Polow Da Don, Danjahandz, Kanye West en Timbaland eraan meewerken.

Nog beter
De urban-music directeur van haar platenmaatschappij, DJ Mormile, laat Billboard magazine weten dat alles volgens planning gaat. "De koers staat vast. Dit album wordt de verdere evolutie van Keri na tracks als Knock You Down en Turning Me On. Dit album wordt nog 10 keer beter als het vorige!"

Keri Hilson Ft. Akon - Change Me

Ster advertentie
Ster advertentie