Music

Chance the Rapper primeurt gloednieuwe titelloze track

foto: YouTube Stephen Colbert
  1. Newschevron right
  2. Chance the Rapper primeurt gloednieuwe titelloze track

Chance the Rapper heeft vannacht een nieuw nummer laten horen tijdens de talkshow van Stephen Colbert. Het nummer is slechts twee dagen voor de talkshow geschreven.

gloednieuw

Het nummer heeft officieel nog geen naam, maar de geruchten gaan dat het Here It Comes heet. Chance rapt niet veel op de titelloze track. Eigenlijk is het meer een verhaal waarin hij je als verteller meeneemt in een verhaal over hoe het is om vader te zijn en over de moeilijkheden van bekendheid. Zo rapt Chance bijvoorbeeld: "I really need a break, could really use a nap. My daughter barely recognize me when I lose the hat. You go so far, you hit a point where you can't Uber back.” Het nummer is gemaakt met alleen een gitaar, gespeeld door Daniel Caesar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

coloring book

Fans hebben lang gewacht op nieuwe muziek van de artiest. Sinds zijn album Coloring Book heeft de artiest geen eigen materiaal meer uitgebracht. Voor Coloring Book ontving Chance wel een Grammy in de categorie Beste Album. Naast deze prijs, mocht de artiest ook Grammys mee naar huis nemen voor Beste Rap Optreden (No Problem) en Beste Nieuwe Artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie