Music

Robyn danst van verdriet in Call Your Girlfriend

  1. Newschevron right
  2. Robyn danst van verdriet in Call Your Girlfriend
Robyn heeft de videoclip van haar langverwachte single Call Your Girlfriend uitgebracht. De komische track heeft een bijpassende video gekregen waarin de zangeres vooral opvalt vanwege haar danspasjes.

De uitbundige special effects zijn weggelaten. Zo simpel als Call Your Girlfriend klinkt, is ook de videoclip. Je ziet hoe Robyn al dansend en springend tussen verkleurende lampen terwijl ze iemand bijna smeekt om haar terug te nemen.

Call Your Girlfriend is de nieuwe single van Robyn's album Body Talk en zorgde voor positief commentaar bij de kenners. Critici zijn vooral trots op de inspirerende songtekst van het liedje.

Zo is Genieve Koski vooral te spreken over de positieve 'dumpkant' van Robyn's verhaal. "Call Your Girlfriend krijgt het voor elkaar om gedumpt worden inspirerend te laten werken in een afscheidsnummer." MTV Buzzworthy blogger Tamar Anitai vindt de videoclip ongelofelijk omdat alles in één shot is opgenomen. Zo zijn er nog een aantal critici die vooral de oldschool popsound erg waarderen. Maar hoe klinkt het jou in de oren?

Robyn - Call Your Girlfriend

Ster advertentie
Ster advertentie