Naar homepage
Music

Ariana Grande deelt emotioneel bericht over Mac Miller

foto: instagram/arianagrande
  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande deelt emotioneel bericht over Mac Miller

Ariana Grande deelde na de dood van haar ex-vriend Mac Miller alleen een foto op haar Instagram, maar een week later lucht ze toch haar hart in een emotioneel bericht met een video van de overleden rapper. Daarin schrijft de zangeres dat ze dol was op hem sinds de eerste dag dat ze hem ontmoette als 19-jarige en dat ook altijd zal blijven. "Ik kan niet geloven dat je hier niet meer bent."

Het spijt me

Mac Miller is vermoedelijk overleden aan een overdosis en daar refereert Ariana Grande ook naar: "We hebben hier zo vaak over gesproken. Zo vaak. [...] Je was mijn meest dierbare vriend. Heel lang en boven alles. Het spijt me dat ik je pijn niet kon verzachten of wegnemen. De aardigste en liefste ziel met demonen die hij niet verdiende. Ik hoop dat je je nu beter voelt. Rust."

Schuldig

Ariana Grande werd kort na de dood van Mac Miller verantwoordelijk gehouden voor de dood van haar ex-vriend. Daar was ze kort en krachtig over: "Ik ben geen oppas en ook geen moeder. Dat zou geen enkele vrouw moeten zijn. [...] Ik heb voor hem gezorgd en hem geprobeerd te steunen bij het stoppen met drinken." Ariana Grande maakt het in mei uit met Mac Miller en is inmiddels verloofd met Pete Davidson.

Ster advertentie
Ster advertentie