Music

UPDATE: Drake ontkent gevecht met Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: Drake ontkent gevecht met Chris Brown

Drake en Chris Brown zijn in een club in New York met elkaar op de vuist gegaan, dat meldt een aantal Amerikaanse showbizz-sites. Chris werd hierbij ook met een fles in het gezicht geraakt door een van de omstanders. Brown twitterde een foto van de wond die hij hieraan overhield. De foto heeft hij even later van Twitter verwijderd. De r&b zanger moest hier in het ziekenhuis voor worden behandeld.De muzikanten hebben al een tijd ruzie over Rihanna. Toen de twee artiesten gisteravond in dezelfde club waren, besloot Chris om vrede te sluiten. Hij stuurde een fles champagne naar de VIP tafel waar Drake zat. Volgens geruchten stuurde Drake de fles weer terug met een briefje waarop stond: "Ik heb de liefde van je leven gen***t, leer ermee leven."

Brown stapte woest op Drake af die hem vervolgens een klap gaf. Voordat Chris kon reageren, gooide een andere man een fles naar zijn hoofd. De beveiliging kwam uiteindelijk de ruzie sussen. Drake verliet vervolgens samen met zijn vrienden het pand.

UPDATE: Drake ontkent!

Drake ontkent dat hij ruzie heeft gemaakt met Chris Brown. "Hij wilde net de club verlaten toen de ruzie begon", aldus een woordvoerder van de zanger. Twee groepen kregen ruzie, waarna met flessen werd gegooid. Vijf mensen raakten lichtgewond. "Drake heeft niets te maken met de verwondingen die mensen hebben opgelopen, of schade die is aangericht."
Ster advertentie
Ster advertentie