Music

Scoort Michael Kiwanuka wel met 'Bones'?

  1. Newschevron right
  2. Scoort Michael Kiwanuka wel met 'Bones'?
Michael Kiwanuka won eerder dit jaar BBC's Sound of 2012 tussen artiesten als Frank Ocean, Azealia Banks en Skrillex en sindsdien gaat zijn carrière als een sneltrein. De soul/jazz-zanger die vaak vergeleken wordt met Otis Redding toerde langs festivals en tv-shows, maar wist ondertussen ook een indrukwekkend aantal albums te verkopen. Na de singles I'll Get Along, Home Again en I'm Getting Ready is het nu de beurt aan zijn vierde single Bones.

Het opvallende aan Michael Kiwanuka is dat hij nog steeds een grote hit mist. Met Home Again scoorde nog wel een hitje in Groot–Brittannië, België en Nederland, maar voor de rest van de wereld was het een losse flodder. Volgens onze vrienden van FMC Hits hoeft hij ook geen hits te scoren, "want sommige artiesten hebben gewoon geen hits nodig. Zijn reputatie op het podium en zijn album zijn voldoende." Ben jij het met ze eens of verdient hij meer krediet?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/P6EiH1pzY1U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie