Music

Kat Deluna leerde samba dansen voor nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Kat Deluna leerde samba dansen voor nieuwe clip
Kat Deluna heeft gisteren de videoclip van haar nieuwste single gelanceerd. Wanna See U Dance is de opvolger van de track Dame waarop Shaggy ook te horen was. Het nummer is te vinden op haar aankomende studio album 'Viva Out Loud'. De cd kunnen fans eind dit jaar verwachten. "Ik heb ballads gecombineerd met dub step. Ik geef jullie de hard core pop, latin en dance maar met iets nieuws", aldus de Dominicaanse zangeres.

De zangeres heeft voor de videoclip samba leren dansen. "Ik moest dus samba dansen op een gladde vloer met water. Ik dacht 'o mijn God, ik hoop dat ik niet ga vallen'. Ik heb God bedankt dat het water koud was, want die man was heet", grapte de zangeres.

{source}
<object type="application/x-shockwave-flash" style="display:block;margin:0" width="550" height="324" data="http://www.kyte.tv/f/"><param name="movie" value="http://www.kyte.tv/f/" /><param name="flashVars" value="p=10522&c=388452&s=1692914&tbid=469984" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="allowFullScreen" value="true" /></object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie