Music

Secure releast nieuwe single 'Secure (Get Up!)'

  1. Newschevron right
  2. Secure releast nieuwe single 'Secure (Get Up!)'
Na de single 'In tha club' is de Rotterdamse R&B formatie Secure terug met de nieuwe single 'Secure (Get Up!)'. De groep stond in voorprogramma's van o.a. Missy Elliot, Bobby Valentino, Jagged Edge, Dru Hill, Mario Winans, Ne-Yo, Montell Jordan en Jay Sean. Ze tourde door Duitsland met 112 en vele doorgebrachte uren in de studio later, is Secure terug met de nieuwe single.

'Secure (Get Up!)' is de eerste single van het album 'Identity', dat voorjaar 2011 uitkomt. De single is samen met de ballad 'Ladies Holdin It Down' en clubclassic 'In Tha Club' als EP met de titel 'Episode 1 - The time is now' digitaal te koop. Om de trouwe fanbase te bedanken voor haar loyaliteit is de nieuwe single tien dagen lang gratis te downloaden.

De luisteraars die al een tijdje naar FunX luisteren herkennen het nummer misschien. De single is namelijk een vernieuwde versie van een track die een paar jaar geleden is uitgekomen. Die track was toen ook op FunX te horen!

De single komt deze week binnen op nummer 8 in de XTipslijst. Vanavond tussen 19:00 en 21:00 is de R&B formatie te gast bij Weekend Wax! Bekijk de videoclip:


Ster advertentie
Ster advertentie