Music

EXCLUSIEF: Toby Love op Curaçao in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. EXCLUSIEF: Toby Love op Curaçao in nieuwe clip
Toby Love is voor zijn nieuwste videoclip 'Todo Mi Amor Eres Tu' naar Curaçao afgereisd. Hierin verschijnen ook nog andere bekende latin artiesten die bij hetzelfde platenlabel, Top Stop Music, zitten. Zo zie je Tito Nieves, Leslie Grace, Jonathan Moly en leden van de groep 5 Solz allemaal voorbij komen. De videoclip kan je nu exclusief op de FunX-site bekijken.

De bachata singer-songwriter heeft voor zijn nieuwe single de hit 'I Just Can't Stop Loving You' van Michael Jackson een latin twist gegeven. De songtekst is niet alleen overgezet naar het Spaans door Ruben Blades, maar er is ook nog een bachata-ritme aan toegevoegd. Het is de tweede release van Toby's aankomende album dat in april wordt uitgebracht. De track is één van de nieuwe binnenkomers in de Latin Top 30.

{source}
<object width="550" height="420"><param name="movie" value="http://www.wiqet.com/wiqet/english/w3-yczgoeuzsro/"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.wiqet.com/wiqet/english/w3-yczgoeuzsro/" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="550" height="420"></embed></object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie