Music

Schokkende beelden: Drake's beste vriend neergeschoten

foto: Instagram Drake
  1. Newschevron right
  2. Schokkende beelden: Drake's beste vriend neergeschoten

Anthony Fif Soares, de beste vriend van Drake, is doodgeschoten in het portiek van een appartementencomplex in Toronto. De politie trof hem een aantal dagen geleden levenloos aan en heeft de schokkende beelden van de schietpartij vrijgegeven.

portiek

Terwijl Soares in het portiek van het appartementencomplex stond, renden er opeens twee mannen naar hem toe. Ze openden meteen het vuur. Drake's beste vriend werd meerdere keren geraakt en lag hevig gewond op de grond. Eén van de daders deed de portiekdeur open en schoot nogmaals op Fif. De twee vluchtten uiteindelijk weg in een witte Ford. Soares werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed niet veel later aan zijn verwondingen.

beelden

De politie heeft de SCHOKKENDE beelden vrijgegeven van moordaanslag. Ze roept mogelijke getuigen en iedereen met informatie op om contact op te nemen via de daarvoor bestemde kanalen.

Drake

Vol ongeloof en verdriet heeft Drake gereageerd op de dood van zijn beste vriend. Zo schreef de artiest dat hij niet kon beseffen wat er die vroege ochtend was gebeurd. De vrienden waren erg close, blijkt uit Drake's bericht op Instagram. "Rust in vrede aan één van onze familieleden...onze broer...", schrijft de artiest. "Het was een eer om jaren met jou te hebben doorgebracht en je zal altijd voortleven in mijn gedachten. Fif voor altijd!

Ster advertentie
Ster advertentie