Music

Yes-R en Chantal Janzen vechten mee

  1. Newschevron right
  2. Yes-R en Chantal Janzen vechten mee
De nieuwe single van Yes-R heet 'Vecht mee' . In het duet met Chantal Janzen laat Yes-R zijn stem tegen kanker horen. Hij vertelt het verhaal van een kankerpatiënt die ondanks alle tegenslagen de ziekte weet te overwinnen. In samenwerking met Fight Cancer heeft Yes-R een landelijke kankerbestrijding campagne opgezet. Deze gaat van start op 7 november.

Nadat Yes-R in 2007 het boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun had gelezen wist hij zeker dat hij iets met kankerbestrijding wilde doen. Door regelmatig bezoek aan kinderziekenhuizen en terminale patiëntjes kwam de rapper al een aantal jaren in aanraking met de ziekte.

Na het nummer ‘Vecht mee’ te hebben geschreven op een productie van FBIBeats van The Future Presidents, ontmoette Yes-R multi-talent Chantal Janzen. De musicalster was direct enthousiast en geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de track toen ze deze hoorde.

Toen het nummer eenmaal af was, heeft Yes-R het initiatief genomen om KWF Kankerbestrijding en hun label Fight Cancer te benaderen. Hier werd eveneens enthousiast gereageerd waarna de koppen bij elkaar zijn gestoken om een landelijke campagne te ontwikkelen voor het nummer ‘Vecht mee’.

Vanaf 7 november gaat de website online, begint een buitencampagne, merchandising en natuurlijk de single ‘Vecht mee’ met bijbehorende clip online op FunX.fm! De opbrengsten van deze campagne komen volledig ten goede aan Fight Cancer.

Check hier alvast de audio:

{youtube}FK6rRsq3_BI{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie