Music

Nina Sky is 'Day Dreaming'

  1. Newschevron right
  2. Nina Sky is 'Day Dreaming'
De zusjes Natalie en Nicole Albino spelen dezelfde persoon in hun Day Dreaming videoclip. Zo toont het duo van Nina Sky de twee verschillende karakters van het personage. De ene is de lieve en zorgzame vrouw, terwijl de ander steeds ruzie zoekt.

Day Dreaming is een productie van Beau Vallis en dient als eerste single van de nieuwe Nina Sky-cd 'Nicole & Natalie'. Na acht jaar lanceert de tweeling in juli de opvolger van hun debuutalbum uit 2004.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/6OsglK9KUVU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Tussen de twee albums door hebben de dames van Nina Sky veel meegemaakt. Zo kwam Nicole uit de kast en kregen de zusjes ruzie met de platenmaatschappij. "We hebben maanden gewacht op de lancering van ons album. Dat kwam er niet dus hebben we het heft in eigen handen genomen. We hebben twee videoclips en singles op eigen houtje uitgebracht, zonder steun van onze platenlabel."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/8GHBb73GB2g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie