Music

Marco Borsato ontvangt Martin Luther King award

  1. Newschevron right
  2. Marco Borsato ontvangt Martin Luther King award
Marco Borsato neemt op 25 mei de Martin Luther King / Hi5 award in ontvangst tijdens het jaarlijkse evenement Rhythm For Succes. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een beroemd persoon die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor iedereen. Marco Borsato krijgt de prijs omdat hij zich op verschillende manieren inzet om de situatie van oorlogskinderen onder de aandacht te brengen. Hij treedt met de winst in de voetsporen van onder andere Job Cohen, Sigi Lens en Lucille Werner.

Hi5 op FunX

De Hi5 radioshow op FunX is iedere zondag tussen 17.00 en 19.00 uur te beluisteren met presentatoren Dionne en Serkan. Hierin maken luisteraars kennis met diverse rolmodellen uit het bedrijfsleven en hun weg naar succes. Ook wordt er iedere week een leuke vacature of stageplaats door het rolmodel aangeboden waar je on-air en via internet op kunt solliciteren.

Rhythm for Success

Hi5’s Rhythm For Success is een jaarlijks evenement in de Heineken Music Hall waar jongeren, het bedrijfsleven en diverse overheidsinstanties bij elkaar komen. Jörgen Raymann neemt de bezoekers op komische wijze mee in een zoektocht naar het ritme voor succes. Dit jaar zijn daar optredens bij van o.a. Angie Stone, Ryan Shaw, Oleta Adams en vele anderen. Ook zullen Stedman Graham (man van Oprah Winfrey) & Robert van Arlen vertellen over persoonlijk leiderschap.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/D62IW66U3M8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie