Music

Ziet Lange Frans ze vliegen?

  1. Newschevron right
  2. Ziet Lange Frans ze vliegen?
In de track 'Kamervragen' vragen Lange Frans en Baas B zich af wat er achter de schermen afspeelt in Nederland. Sinds de track uit is worden beide rappers werkelijk overspoeld met mailtjes van mensen die net als zij geloven in doofpot theorieën.

Lange Frans zegt dat hij gemaild is door mensen die er zeker van zijn dat Pim Fortuyn veel geld is geboden door Amerikanen om de bouw van de Joint Strike Fighter wel door te laten gaan. Het blijkt zelfs zo te zijn dat er een verband ligt tussen de moord op Theo Van Gogh en Fortuyn. Van Gogh zou namelijk afgeweten hebben van het JSF verhaal over Fortuyn en was van plan daarmee naar buiten te treden.

Hij is in elk geval niet bang voor een aanslag op zijn leven zoals bij Theo Van Gogh. "Ik sta er wel bij stil, maar ik stop er niet door" zegt Lange.

Door alles wat hij de afgelopen tijd heeft gelezen, is hij nog meer gaan geloven in buitenaards leven. Lange Frans heeft gelukkig een medestander daarin. Zanger Robbie Williams gelooft namelijk ook sterk in het bestaan van buitenaards leven. De rapper zegt er wel bij: "Nou is Robbie Williams wel een mafkees natuurlijk, maar ik geloof hem daar wel in."

In Kamervragen staan een aantal doofpottheorieën, maar de ergste zaken noemt hij er niet in. "Ik denk dat de ergste doofpot het systeem is waarin we leven. We worden de hele tijd bang gemaakt, en we weten niet eens waarvoor."

{youtube}vVzhBGopxWE{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie