Music

Princess Inge werkt aan track met Sleepy Brown

  1. Newschevron right
  2. Princess Inge werkt aan track met Sleepy Brown
Voor wie denkt dat Princess Inge uit de Net5-serie Nederlandse Hollywood-vrouwen niets meer is dan een desperate housewive uit de Glitter & Glamour-wereld heeft het mis. De polderdiva is al jaren, samen met haar ex Sleepy Brown, de eigenaar van het platenlabel 13 Black Records. Inge vertelde vrijdagochtend in Start dat ze binnenkort samen met Sleepy Brown een single gaat uitbrengen.

Inge: "Nu ik bekender ben in Holland wil hij ook een liedje voor me schrijven. Sleepy Brown zal de refreintjes voor zijn rekening nemen en mijn zoon de beat." Inge, die nog steeds getrouwd is met een Saoedische prins, maar al jaren geen relatie meer met hem heeft, zal zelf ook op de plaat te horen zijn. Hopelijk kan ze de tekst van haar eigen track beter onthouden dan die van haar ex Sleepy Brown. Inge: "Ik zong altijd voor de lol I love the way you poop in plaats van I like the way you move. Altijd als hij een scheetje liet, deed ik dat."

{youtube}PvYZpB_sTx4{/youtube}

Inge's biografie is opmerkelijk. Op haar twaalfde liep ze weg van huis en vertrok ze liftend naar Spanje. Op haar veertiende trouwde ze daar met een Spanjaard. Het huwelijk hield vijf jaar stand maar liep uiteindelijk op de klippen. Vervolgens woonde ze een jaar in Duitsland waar ze als model aan de slag ging. Ze reisde de hele wereld over en belandde uiteindelijk in Amerika. Inge: "Mijn ouders vonden het verschikkelijk. Ik heb die arme mensen zoveel pijn gedaan, maar ik zat gewoon zwaar in de puberteit - ik moest gewoon weg."

Nieuwsgierig geworden? Luister hieronder het hele uur terug:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/inge.mp3{/audio}

Vrijdagochtend in de studio (Van links naar rechts): Eve (BFF van Inge), Norwood Young (R&B-zanger uit Amerika), Hollywood-vrouw Myrthe, Hollywood-vrouw Inge & host Fernando.


Ster advertentie
Ster advertentie