Music

Videoclip voor Nicky Romero en David Guetta

  1. Newschevron right
  2. Videoclip voor Nicky Romero en David Guetta
Nicky Romero hing afgelopen weekend aan de telefoon met Hatim en Riza en vertelde daar over de samenwerking met David Guetta. Op dit moment kennen we de single Wild Ones van Flo Rida met Sia, maar er is ook een versie van Jack Back (project van David Guetta en Nicky Romero) die Wild One Two heet. Nicky Romero vertelt hoe de vork in de steel zit en dat er een videoclip van de Jack Back versie uitkomt.

Terwijl Nicky Romero en David Guetta de plaat maakten, ontvingen ze de vocalen van Sia. De platenmaatschappij gaf ze ook aan Flo Rida die de track gelijk lanceerde, "zoals hij met meerdere platen doet."

Volgens Nicky Romero was de versie van hem en Guetta veel eerder klaar, "maar we mochten het nog niet uitbrengen." Flo Rida deed gewoon wat hij wilde, ondanks dat David en Nicky eerder waren. Vandaar dat ze nu met de naam Jack Back een tegenhanger gelanceerd hebben. In eerste instantie was Wild One Two voor de club bedoelt, maar Nicky laat weten dat het ook de radio op gaat, aangezien het idee voor een videoclip onlangs goedgekeurd is.

Nicky Romero gaat er vanuit dat David Guetta en hij hun opwachting zullen maken in de videoclip, maar weet nog niet precies wat het concept is. Hij weet niet of Sia wel bij Jack Back in de video zit. "Ik hoop wel dat we er allemaal inzitten." Beluister hieronder het hele gesprek met Nicky Romero in het FunX Dance Weekend.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F39524750&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie