Music

DOWNLOAD: Remix van Ashwin Jaydee's Miss Jane

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Remix van Ashwin Jaydee's Miss Jane
Samen met Jay Colin en Mitchell die ooit bij Arnhemsgewijs zat brengt Ashwin Jaydee een remix uit van 'Miss Jane'. Jij kan de track downloaden op FunX.fm!

De Rotterdamse zanger is afgelopen weekend naar de Caribbean gevlogen voor de opnames van zijn volgende videoclip. In de korte tijd dat hij afwezig is, laat Ashwin toch nog iets van zich horen met de remix van Miss Jane. Speciaal voor de FunX luisteraars biedt hij de track ter download aan. Download 'm hieronder!

DOWNLOAD: Ashwin Jaydee Ft. Jay Colin & Mitchell - Miss Jane (remix)

{audio}http://download.omroep.nl/funx/mixes/ASHWIN-JAYDEE-MISSJANE-ft-Jay-Colin-Mitchell.mp3{/audio}

Miss Jane

Bijna twee jaar na zijn XChart nummer één hit Diz Que Sim, maakte Ashwin Jaydee dit jaar zijn comeback in de FunX hitlijsten met de single 'Miss Jane'. Op de track wordt Ashwin begeleidt door de reggae/dancehall en jazz-invloeden van de Rootsriders. Ook ex-Rootsrider Giovanca laat haar zwoele stemgeluid horen op het nummer.

Herbalist

Je vindt Ashwin ook terug op de track Herbalist met Mr. Patze. Op deze track worden de mannen bijgestaan door producer Rekesh Dukaloo ook wel bekend als R.D. MusiQ. Hij maakte eerder naam als bandmember van Ziggi en werkte samen met artiesten als Gentleman, Cecile, Lutan Fyah en Craig David.
Ster advertentie
Ster advertentie