Music

La Rouge, Fouradi en Jayh zijn de diXte

  1. Newschevron right
  2. La Rouge, Fouradi en Jayh zijn de diXte
Yu Tranga 2012 van La Rouge, Fouradi en Jayh is deze hele week de diXte op FunX. De track is afkomstig van de tropische 'El Verano' mixtape die je vanaf dinsdag exclusief via FunX kunt downloaden.

Yu Tranga

Het idee voor een nieuwe versie van de La Rouge klassieker Yu Tranga, komt van Brahim Fouradi. Hij is al vanaf jongs af aan groot fan van de Surinaamse groep en zong het liedje best vaak. Op een dag besloot hij de track op te nemen en naar leadzanger Isaac van La Rouge te sturen. De nieuwe versie beviel de groep zo goed, dat ze toestemming gaven aan Fouradi en Jayh om de track te gebruiken voor hun zomerse mixtape.

Suriname

Het idee om El Verano te maken is begonnen bij een concert van Fouradi & Jayh in Suriname. "We zijn zo vaak in Suriname geweest en Jayh is zo vaak op Curacao geweest, dat we graag iets voor de fans wilde doen. Dat is uiteindelijk een mixtape geworden met 7 free songs", aldus Brahim Fouradi. Jandino Asporaat is de host van de tape en ook zijn typetjes Judeska en Ongie doen mee.

Start

Dinsdag 3 juli zijn de broers Fouradi samen met Jayh tussen 8.00 en 9.00 uur te gast in Start waar ze meer vertellen over de El Verano mixtape en de tropische tour door Suriname, Curacao en Aruba. Dus tune in op FunX en surf daarna naar FunX.fm om de mixtape te downloaden!

La Rouge ft. Fouradi & Jayh - Yu Tranga 2012

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/S0mBV8eikoE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie