Music

Zomer wordt helemaal Roq n Rolla voor Jebroer en Taylor Walcott

  1. Newschevron right
  2. Zomer wordt helemaal Roq n Rolla voor Jebroer en Taylor Walcott

Het wordt een drukke en vooral wilde zomer voor Jebroer en Taylor Walcott! Hun nieuwe single 'Roq n Rolla' met DJ Punish is namelijk verkozen tot Totally Summer Anthem en daarom deden ze de banger vanochtend LIVE in Start!

Druk, druk, druk!

Dat Roq n Rolla de Totally Summer Anthem is, betekent dat Jebroer en Taylor Walcott binnenkort vaak het vliegtuig instappen en van badplaats naar badplaats vliegen om de Nederlandse feestbeesten een dik feest te geven op de stranden van Turkije, Spanje, Griekenland, Italië, Bulgarije en Portugal "Dus 's avonds feesten en 's ochtends vliegen," voegde Jebroer daaraan toe.

Het drukke schema voor Totally Summer Anthem betekent ook dat Jebroer zijn kinderen minder gaat zien. Gelukkig heeft hij een 'Mrs. Jebroer' en een paar schoonouders waar hij op kan bouwen. "Het is heel tegenstrijdig. Ik ben veel weg, maar ik ben ook heel blij dat ik dit mag doen. Ik heb hier namelijk lang naartoe gewerkt," aldus de rapper.

Vroeger

Jebroer vertelde vanochtend in Start dat hij zijn Leidse stadsgenoot Taylor Walcott al jaren kent, nog ver voordat hij een Belgische gouden plaat ontving voor Banaan: "We zaten vroeger in een groep met onder andere Keizer, maar uiteindelijk ging iedereen zijn eigen kant op," zei de rapper vanochtend in Start.

Roq n Rolla betekent voor Taylor Walcott zijn officiële debuut bij FunX. De stijl van de single is hem niet vreemd, maar Taylor geeft wel toe dat zijn solotracks wat milder en vrouwvriendelijker zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie