Music

Shontelle neemt afscheid in Say Hello to Goodbye

  1. Newschevron right
  2. Shontelle neemt afscheid in Say Hello to Goodbye
Een emotionele Shontelle zingt in Say Hello to Goodbye over haar liefdesverdriet. In de videoclip is te zien hoe de zangeres op een treinstation afstand neemt van een oude relatie. Het is alweer de derde single van haar No Gravity album.

Videoclip

Het nieuwe begin van Shontelle's leven wordt ingezet met de verandering van haar outfit. De zonnebril gaat af en het haar gaat los. Een scène later, loopt de zangeres een trein in. De reis naar een nieuw leven gaat van start. Hier aangekomen volgt een onverwachte ontmoeting met haar ex. De tijd staat even stil, maar Shontelle besluit uiteindelijk door te lopen. "I'll get by without you, I'm not going back again, I'm not going to lie to you, because that was there and only then."

No Gravity

Say Hello to Goodbye is de derde single van Shontelle's No Gravity album. Het is tevens een van de meest geliefde tracks bij de muziekkenners. Zo vond Entertainment Weekly dat Say Hello to Goodbye en Kiss You Up de hoogtepunten van de cd zijn en tevens aantonen hoe sterk de zangeres in rustigere nummers is. Ben jij het met ze eens?

Shontelle - Say Hello to Goodbye

Ster advertentie
Ster advertentie