Music

Akwasi en Rob Dekay zingen 'Pauline' live

  1. Newschevron right
  2. Akwasi en Rob Dekay zingen 'Pauline' live
Je kon vanmorgen in Start genieten van een live performance van Akwasi en Rob Dekay. De artiesten hebben samen het nummer 'Pauline' voorgedragen. De videoclip van de single werd vorige maand gelanceerd. De track is een bewerking van het gelijknamige nummer van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen.

Toestemming
Akwasi heeft de dochters van Bram toestemming gevraagd om zijn eigen versie van de track uit te brengen. Het is hun zo goed bevallen dat ze hun niet alleen goedkeuring gaven, maar ook in de toekomst willen samenwerken met de rapper.

Mini-album
Pauline staat op het mini-album 'Daar Ergens' dat op 4 april wordt uitgebracht. Hierop staan ook de nummers Spijt, Ik Weet Niet Waarom Ik Huil, Testament en Wedstrijd, die je ook op FunX voorbij hoorde komen. "Het echte album komt in september en dat zal misschien ook 'Daar Ergens' heten", vertelde Akwasi.

Live performance begint vanaf 15:16 minuten

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/139359710%3Fsecret_token%3Ds-1nF3r&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie