Music

Meld jouw gezellige en waardevolle Polen bij Mr Polska

  1. Newschevron right
  2. Meld jouw gezellige en waardevolle Polen bij Mr Polska
Mr. Polska reageert met een tegenactie op het meldpunt van de PVV, waar mensen kunnen klagen over Oost-Europeanen in Nederland. De Poolse rapper lanceert de website Meldpunt: Waardevolle Gezelligheid als tegenhanger van de PVV website Meldpunt: Midden en Oost-Europeanen.

De Poolse rapper wil met zijn 'meldpunt van waardevolle gezelligheid' dat zijn landgenoten en andere Oostblokkers dichter bij Nederland komen te staan. De website lijkt sprekend op die van de PVV en daar belde Fernando hem vanochtend over in Start!

Polen hebben schijt

Mr. Polska vertelt in de ochtendshow dat hij de beeldvorming rondom zijn landgenoten een positieve draai wil geven. "De Polen die hier zijn, hebben schijt aan wat er gebeurt. Ze komen hier toch maar voor één ding en dat is werk en geld. Toch moet er iemand voor zijn die ervoor zorgt dat het beeld rondom hen niet helemaal negatief wordt. Laat mij dat dan maar doen op een positieve manier."

Poolse ervaringen

Wilders heeft volgens Polska waar een nieuwe schietschijf na de moslims, namelijk de Oost-Europeanen. Daarom heeft de Poolse rapper zijn Meldpunt: Waardevolle Gezelligheid opgericht. "Je kan op de website al jouw waardevolle en gezellige ervaringen die je met Poolse of Oost-Europese mensen hebt meegemaakt invullen. Die ga ik verzamelen en ook iets leuks mee doen." Wat hij er precies mee gaat doen, weet Polska nog niet.

Win!

"Heb jij een keer een wilde stapavond gehad met wat Polen? Heb je hardwerkende Oostblokkers in dienst waar je heel erg blij mee bent? Heb jij MOE-landers naast je wonen, waar je het enorm gezellig mee hebt? Meld het aan Mr. Polska via dit meldpunt." De 5 meest bijzondere verhalen ontvangen een gesigneerd exemplaar van 'Waardevolle Gezelligheid', het nieuwe album van Mr. Polska, dat op 2 maart 2012 uitkomt op het Nouveau Riche Music-label.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F36046846&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie