Music

Nieuwe 'videoclip' Esmée Denters is onofficieel

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe 'videoclip' Esmée Denters is onofficieel
Even leek het erop dat er een nieuwe clip van Esmée Denters uitgebracht was. Amerikaanse websites pakten de video van Gravity op, alsof het de nieuwe single van de Nederlandse zangeres is. Volgens haar fansite gaat het om een onofficiële video.

Het was al opvallend dat er beelden uit oude Esmee-fotoshoots gebruikt waren voor de video. Wat hierdoor nog meer opvalt is dat de poses van de zangeres in de tussentijd flink zijn veranderd. De vorige keer dat Esmee poseerde voor een fotograaf deed ze dit namelijk in lingerie.

Esmée Denters zou de track Gravity eigenlijk als tweede single van haar debuutalbum Outta Here uitbrengen, maar uiteindelijk koos ze voor Admit It. De zangeres is bij haar meeste nummers betrokken in het schrijfproces. Ook op Gravity klom ze in de pen, maar dan wel samen met Justin Timberlake en Hannon Lane.

In de Gravity video zie je hoe Esmée poseert in haar eerste fotoshoots. Vorige maand onderging de zangeres een zelfde soort behandeling. Het enige verschil is dat ze toen werd gefotografeerd in lingerie. Esmée Denters is namelijk het nieuwe gezicht van het lingeriemerk b.tempt'd. Check hieronder de beelden.

Esmee Denters - Gravity *Onofficiële video* (met beelden van oude fotoshoots)



Esmee Denters in lingerie van b.tempt'd



Ster advertentie
Ster advertentie