Music

FATA brengt ode uit aan stoute poes Doutzen Kroes

  1. Newschevron right
  2. FATA brengt ode uit aan stoute poes Doutzen Kroes
"Zit op de bank met een kater en een stoute poes... Doutzen Kroes!" De mannen van FATA kunnen na deze release maar beter oppassen voor haar man, dj Sunnery James. Wat voor reactie verwacht de groep van hem? Fernando vroeg het vanochtend aan Wantigga tijdens de FunX-primeur van Doutzen Kroes!

{source}<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/178881316&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>{/source}

Wantigga vertelde dat de track Doutzen Koes ontstond tijdens een discussie over de ideale vrouw. "We kwamen er niet uit, totdat iemand Doutzen Kroes noemde. Daar konden we allemaal niet omheen."

{source}<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/GensnrVlXbY?showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>{/source}

Wat maakt Doutzen zo perfect voor FATA? Volgens Wantigga gaat het om haar hele voorkomen: "Haar body is fuckin master, haar gezichtje is super, het is de whole package. Volgens mij kan je ook lekker met haar chillen op de bank, met een filmpje of een goed gesprek."
Ster advertentie
Ster advertentie