Music

Lange Frans & Baas B uit elkaar

  1. Newschevron right
  2. Lange Frans & Baas B uit elkaar
Vanochtend hebben Lange Frans & Baas B in een radioprogramma bekend gemaakt te gaan stoppen. Wat ooit begon als twee buurjongens in Diemen Zuid die hun de passie voor muziek deelden, komt vanavond tot een einde met hun laatste gezamenlijke TV optreden in X Factor op RTL4.

Tijdens X Factor zullen de twee rappers hun hitsingle “Het land van…” op een speciale manier voordragen. Verder gaan ze begin juli officieel afscheid nemen van elkaar op het podium. Tot die tijd zullen Lange Frans en Baas B nog optredens verzorgen door het land.

Na vandaag zullen zij zich gaan richten op hun solocarrière. Lange Frans blijft elke vrijdag bij Giel Beelen “De week in rap en roer” verzorgen en blijft daarnaast presenteren op Veronica, zoals het programma “Fobiac”. Daarnaast zal hij weer de studio in gaan voor zijn eerste soloalbum. Baas B zal zich gaan bezighouden achter de schermen.

Na hits te hebben geschreven en geproduceerd voor Lange Frans en Baas B zal Bart zich volledig gaan richten op het schrijven en produceren van muziek voor anderen.

Frans en Bart: “Ik kom uit het land waar 2 vrienden van jongs af aan, een jongensdroom hadden om op nummer 1 te staan. Toen nog een kleine Baas en zelfs een kleine Lange, er is een hoop veranderd, de jongens zijn nu mannen. Maar de Baas is klaar, ik maak een nieuwe start, Ik stap de bühne af en ben gewoon weer Bart”

Frans Frederiks: “Ik zal je missen vriend, om samen de game te runnen. Maar ik ga door en moet m nu alleen runnen”

Dit was het land van Baas B en Lange Frans…

{youtube}yayMuZxlttc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie