Music

Nelson Freitas draagt videoclip op aan dochter Sienna

  1. Newschevron right
  2. Nelson Freitas draagt videoclip op aan dochter Sienna
Nelson Freitas heeft het afgelopen weekend de videoclip van het nummer Sienna uitgebracht. De zouk zanger uit Rotterdam heeft de single aan zijn dochter opgedragen. Het 4-jarig meisje is ook in de clip terug te zien. Daarnaast verschijnen ook andere vaders met hun dochter in de video. Freitas wilde met de clip iets bijzonders tonen: "De liefde die je voelt als je een kind krijgt en met name voor vaders als ze een dochter krijgen".

Album
De XTip is afkomstig van Nelson's laatste album. Het is bovendien de laatste videoclip die de zanger van de cd uitbrengt. Hij is van plan om alle clips op dvd uit te brengen. Deze wordt volgend jaar gereleast. In 2012 kunnen de fans ook een nieuw album verwachten. Het wordt een mix van zouk, house met Afrikaanse invloeden en een beetje r&b.

Chelsy Chantel
Nelson werkt naast zijn eigen cd ook aan het tweede album van de 22-jarige Chelsy Chantel. 'Here I Am' verschijnt in februari al in de winkels. De cd bestaat uit 10 tracks waarvan Freitas acht zelf heeft geschreven. Producers uit Frankrijk, Angola en Nederland hebben aan de beats gewerkt.


Ster advertentie
Ster advertentie