Music

Henkie T dropt video van nieuwe solotrack 'Moven'

foto: Youtube: Quatro Vision
  1. Newschevron right
  2. Henkie T dropt video van nieuwe solotrack 'Moven'

Henkie T, die je kent van SBMG, dropte vandaag zijn tweede solotrack! De bijbehorende clip waar Henkie en z'n squad strak in pak te zien zijn, is vanmiddag uitgekomen. Met het nummer Moven wil de rapper mensen kennis laten maken met zijn eigen geluid: "Ik wil gewoon een naam vestigen in deze game, het is nu de tijd om een frisse sound te brengen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

album op komst?

Gisteren was de rapper te gast bij Morad & Shay om te praten over zijn soloprojecten. Zijn eerdere solotrack, 4 Donnies, kwam vorige maand uit en ging zo lekker dat hij besloot aan de slag te gaan met een tweede nummer. Beide tracks zijn uitgekomen op het label Quatro Vision. Of we ook een Henkie T-album kunnen verwachten? Zijn plan is om nu zoveel mogelijk singles te droppen, om zo mensen 'gierig' te maken voor een hele tape, aldus Henkie Taylor.

Slide in Henkie's dm

Heb je zelf rap skills? Henkie laat weten open te staan voor nieuw talent: "Je kan in m'n DM sliden, ik check het sowieso. Als je talentvol bent en ik hoor iets potentieels, ga ik je sowieso checken!"

Uit elkaar?

Nu zowel Henkie T als Chivv beide bezig zijn met soloprojecten, gaan er veel geruchten dat SBMG uit elkaar zou zijn. Don't worry, volgens Henkie is dit niet het geval: "Als we beiden klaar zijn met onze projecten, komen we met een "booming" SBMG-album!"

Ster advertentie
Ster advertentie