Music

VIDEO: Madcon - Freaky Like Me

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Madcon - Freaky Like Me
Na het internationale succes van Beggin´ en de Songfestival hit Glow heeft Madcon zojuist de videoclip uitgebracht van de nieuwe single Freaky Like Me.

Het duo zien we samen met zangeres Ameerah terug in een kleurrijke en dynamische videoclip. Freaky Like Me is net als voorgaande singles weer een vrolijke track, een mix van hiphop, funk en dance-invloeden.

Madcon - Freaky Like MeMadcon is de afkorting van Mad Conspiracy en bestaat uit het Noorse rapduo Tshawe Baqwa (Capricorn) en Yosef Wolde-Mariam (Critical). Tshawe is geboren in Duitsland maar heeft Zuid-Afrikaanse roots. De ouders van Yosef komen uit Ethiopië en Eritrea, maar hij is zelf opgegroeid in Noorwegen.

Beggin'
Het echte succes van Madcon kwam in 2007 met het album So Dark The Con Of Man. De single Beggin bereikte de platina status in Noorwegen en reikte zonder problemen tot de eerste plaats in de iTunes lijsten. Daarna volgden de hoogste posities in onder andere Frankrijk, Nederland en België.

Glow
Vervolgens kwam Madcon uit het niets terug met de hitsingle Glow. De track werd met een flashmob geintroduceerd bij de landen die het Eurovisie Songfestival in Oslo uitzonden. Terwijl Tshawe Baqwa en Yosef Wolde-Mariam met een microfoon door de zaal in Oslo liepen, zagen de kijkers thuis ook beelden van woonkamers, straten en stadspleinen waar mensen allemaal hetzelfde dansje deden.Ster advertentie
Ster advertentie