Music

Keizer reageert bij Morad & Shay: "Ik ga niet vreemd, maar er kan weleens iets gebeuren"

  1. Newschevron right
  2. Keizer reageert bij Morad & Shay: "Ik ga niet vreemd, maar er kan weleens iets gebeuren"

FunX luisteraars gaan helemaal los op Keizer wegens een aantal uitspraken van de rapper over monogamie en 'echte mannen' in de LINDA. Bij Morad & Shay reageert Keizer op de luisteraars: "Iedereen doet schijnheilig alsof de wereld mooi is en uit bloemetjes bestaat. Niemand durft eerlijk te zijn. Sommige vrouwen realiseren nu pas dat het leven zo werkt."

Rappers gaan erin

Keizer zegt dat er waarschijnlijk ook nette vrouwen met een goede baan zijn die niet vallen voor een jongen als hij. Een deel daarvan heeft volgens hem ook een andere kant: "Ik heb heel veel nette vrouwen met een hele leuke man gezien, mooi huis, mooie auto, maar een rapper gaat erin hoor. Ook al is het maar één keer."

Hoer uithangen

Keizer reageerde ook op FunX luisteraar Geneviève die via FunX Facebook weten dat ze misselijk wordt van zijn uitspraken en zegt dat hij niet de hoer moet uithangen met een vriendin:

Ik ga niet vreemd

"Het doet me niets", zegt Keizer tegen Morad & Shay. "Het is niet de hoer uithangen. Ik ga niet eens vreemd. Er kan weleens iets gebeuren. Dat men zich daar nog druk om maakt. Iedereen heeft toch zijn eigen leven?" Keizer vindt dat mensen het verkeerd opvatten "Het is niet zo dat wij met mijn vriendin gaan zitten en afspreken dat ik mag vreemdgaan en zij niet. Iedereen weet dat ik in een wereld leef waarin veel vrouwen zijn.

Ik heb vooraf gezegd dat het kan zijn dat ik de fout in ga. Het is niet zo dat ik dissrespectvol tegen haar zeg dat ik vreemd ga. Ik heb haar verteld over een omgeving waarin weleens iets kan gebeuren, that's it." Keizer raakte twee jaar geleden ook al in opspraak na een aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Ook toen vertelde hij bij Morad & Shay hoe de vork in de steel zat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Keizer in het nieuwe jaar

Keizer ontving gisteren nog goud voor de single 'Spijt' met Lil Kleine, hij maakte onlangs zijn opwachting in Vechtershart en de rapper deed ook mee aan De Nationale Seks Test waarin hij schrok van de gemiddelde lengte van een stijve penis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie