Music

Rapper Lil' Kleine in Ali B Op Volle Toeren

  1. Newschevron right
  2. Rapper Lil' Kleine in Ali B Op Volle Toeren
Rapper Lil' Kleine maakt binnenkort zijn opwachting in het derde seizoen van Ali B Op Volle Toeren. Dat vertelde de rapper uit de Jordaan afgelopen zondag in Wat Anders met Venz en Jiggy Dje. De Amsterdammer vertelt niet met wie hij in de uitzending zit, maar het is in ieder geval wel een held van hem.

Orgelhiphop

Lil' Kleine is een 17-jarige rapper die als doel heeft om orgelmuziek in de hiphop terug te brengen. Mede daardoor wordt hij overspoelt met mailtjes van producers, waar volgens hem wel wat tussen zit. "Het duurt echt heel lang voordat je een goede producer vindt. Af en toe kunnen ze een beat goed namaken met een sample, maar daarna nooit meer. Daarom moet je veel verschillende producers zoeken."

Titelsong met Brett

Lil' Kleinewerkt achter de schermen ook aan de titelsong van een film. Hij doet dat samen met Brett van den Boogaart, een kleine jongen die getekend is door Fouradi en ver kwam bij The Voice Kids. "Dat nachtegaaltje heeft de titelsong gezongen en ze hebben gevraagd of ik er zestien regels op wil rappen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60156120&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie