Music

Cypress Hill tekent bij Snoop Dogg

  1. Newschevron right
  2. Cypress Hill tekent bij Snoop Dogg
Rap icoon Snoop Dogg heeft zijn eerste grote groep gecontracteerd als hoofd van Priority Records. Hij haalde de rapgroep Cypress Hill binnen voor de platenmaatschappij.

Tegenwoordig is Snoop het creatieve brein achter Priority Records, een dochter van de EMI muziekgroep. Het label opent volgens hem de deuren voor zowel jong als oud talent. "Het wordt dè plek voor NWA's en Ice Cube's." Eerder haalde Priority
al Ja Rule binnen.

Over zijn nieuwe groep zegt de 38-jarige rapper "Ik heb de twee besten uit het oosten van Los Angeles binnengehaald met Cypress Hill." Om dit te vieren nam Snoop de twee rappers mee naar zijn optreden in de Lopez Show. Hier zongen ze één van Cypress Hill's bekendste nummer Insane In The Brain en Snoop's I Wanna Rock.



Snoop DNA
In de show van George Lopez kwam Snoop Dogg eveneens tot de ontdekking waar zijn wortels liggen. In een vast item uit de Lopez show onderzoeken ze het DNA van de gasten. Voor Snoop Dogg was dit een grote shock. Uit zijn DNA bleek namelijk dat hij maar 71% Afrikaans is, 23% Amerikaans-Indiaanse afkomst en een kleine 6% van zijn bloed is Europees.

Ja Rule
Voordat Snoop Dogg aan het hoofd van Priority kwam, werd Ja Rule overgehaald om naar het label te komen. In september 2009 bracht de rapper naar buiten dat het 3 cd's bevattende album Venni Vetti Vecci in het nieuwe jaar uitgebracht wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie