Music

Nicki Minaj's nieuwste track op internet beland

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj's nieuwste track op internet beland
Nicki Minaj's nieuwste track op uitgelekt
Het nieuwe nummer van Nicki Minaj is uitgelekt. 'Right Through Me' belandde gisteren op het internet. Nadat het op een hiphop site terecht kwam, plaatste haar platenlatebel Young Money het gelijk op hun officiële YouTube kanaal. Nicki rapt niet alleen op de track, maar vertoont haar zangkunsten ook. Het nummer komt hoogstwaarschijnlijk op haar aankomende debuutalbum 'Pink Friday' te staan dat vanaf 23 november verkrijgbaar is.
Minaj heeft nog geen commentaar geleverd op het uitlekken. Toen de laatste keer de track 'Your Love' was uitgelekt, besloot ze het niet als single uit te brengen. Ze werd verrast toen het nummer de eerste plek bereikte in de Rap Songs chart.
Het nieuwe nummer van Nicki Minaj is uitgelekt. 'Right Through Me' belandde gisteren op het internet. Haar platenlatebel Young Money plaatste het gelijk op hun officiële YouTube kanaal nadat het op een hiphop site terecht kwam. Nicki rapt niet alleen op de track, maar vertoont haar zangkunsten ook. Het nummer komt hoogstwaarschijnlijk op haar aankomende debuutalbum'Pink Friday' te staan dat vanaf 23 november verkrijgbaar is.

Minaj heeft nog geen commentaar geleverd op het uitlekken. Toen de laatste keer de track 'Your Love' vroegtijdig op internet terecht kwam, besloot ze het niet als single uit te brengen. Ze werd naderhand verrast toen het nummer de eerste plek bereikte in de Rap Songs chart.

Ster advertentie
Ster advertentie