Music

Erykah Badu toont naakte waarheid in 'Window Seat'

  1. Newschevron right
  2. Erykah Badu toont naakte waarheid in 'Window Seat'
De nieuwe video van Erykah Badu roept de nodige reacties op in Amerika. Ze laat zich in de clip van Window Seat naakt neerschieten op de plek waar John F. Kennedy in 1963 werd vermoord.

De politie van Dallas, waar de moord op JFK plaatsvond, laat weten dat de zangeres er geen toestemming voor heeft gekregen. Niet de toestemming, maar het naaktlopen heeft Erykah Badu uiteindelijk een boete van 500 dollar opgeleverd, meldt blogger Perez Hilton. Daarmee komt ze goed weg, want het kon de artiest een boete van 4000 dollar en een celstraf van een jaar opleveren.

"In het nummer Window Seat draait het allemaal om het bevrijden van jezelf van lagen van huid of demonen die je belemmeren in de groei naar vrijheid of evolutie," aldus Erykah Badu. De zangeres Twittert zich niets van de klachten aan te trekken. "Ik voel alleen de liefde en de steun." Ook kon ze het niet laten om een grapje te maken "Een dollar van elk verkocht album gaat naar mijn borgsom, dank je."

Afgelopen zaterdag was Erykah te gast in een Amerikaanse tv show. Hierin vertelde ze dat de clip geen slechte bedoeling heeft. "JFK is één van mijn helden, één van onze nationale helden. Hij was niet bang om de Amerikanen de waarheid te vertellen en ik was niet bang om ze de naakte waarheid te tonen."

Erykah Badu - Window Seat

Ster advertentie
Ster advertentie