Music

Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina

  1. Newschevron right
  2. Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina
Lady Gaga heeft zanger Boy George gevraagd om een handtekening op een intieme plek. Ze wilde de krabbel van de Karma Charmeleon-zanger op haar vrouwelijk geslachtsdeel.

George en Gaga ontmoetten elkaar afgelopen maand in Londen waar de zangeres een optreden had. Het volledig uitverkochte concert maakte deel uit van haar Monster Ball tour. Boy George liet weten dat de ontmoeting heel kort duurde. "Het was erg druk in de kamer, heel chaotisch. Ik was al jaren niet meer in zo'n drukte geweest, dus ik had zoiets van 'Oh My God!' Het was erg interessant om dat leventje eens vanaf de andere kant te zien."

"Ze was erg aardig en vroeg mij of ik een handtekening op haar vagina wilde zetten." Spijtig voor Gaga ging Boy George niet akkoord. "Ik heb de krabbel maar op haar hoed gezet."

Boy George is een Britse zanger en dj die in de jaren 80 opviel door zijn extravagante kleding en uitbundige make up. Hij scoorde grote hits als leadzanger van de band Culture Club. Hun grootste hits waren Do You Really Want to Hurt Me?, Time, Church Of The Poison Mind en Karma Chameleon.

Culture Club - Karma Chameleon

Ster advertentie
Ster advertentie