Music

Timor danst bij afscheidstour Michael Jackson

  1. Newschevron right
  2. Timor danst bij afscheidstour Michael Jackson
De achtergronddansers voor de This Is It tour van Michael Jackson zijn gekozen. Eén van hen is onze eigen Timor Steffens die tweede werd bij het programma So You Think You Can Dance.

Timor had al aangekondigd op zijn blog dat het om een grote artiest ging, maar nu mag iedereen het weten!
Check hier de auditie video + de MJ update met Timor!

Er waren 500 dansers uit alle hoeken van de wereld naar Los Angeles gekomen om mee te doen aan de driedaagse auditieronde. Timor werd samen met elf andere getalenteerde dansers geselecteerd om de King of Pop bij te staan op het podium tijdens de 50 concerten die hij gaat geven in de Londense O2 Arena.

Timor kondigde op zijn website al het volgende aan: "Veel van jullie hebben mee gekregen dat ik een grote opdracht binnen gekregen heb;) Ik ga jullie nu eindelijk bekend maken wat het is. IK mag dansen... jaa dansen zoals ik graag doe.. Maar bij een heel speciaal persoon.

Het is een legende! Ik ben in alle concerten te zien van deze persoon z'n mooie tour. Het is gewoon echt een droom die uitgekomen is voor mij. Ik ben er echt heel blij mee. Niemand minder dan... zal ik het hier neer zetten.. nee kijk maar naar me filmpje! Het was moeilijk om me in te houden voor iedereen maar nu mag iedereen het weten!"
De choreograaf, Kenny Ortega, is erg blij met de twaalf dansers. "Deze artiesten zijn goed, toegewijd en hebben een passie voor optreden."

Bekijk hieronder de beelden van de audities!

Ster advertentie
Ster advertentie