Music

J. Cole teaset naar nieuw album met verkiezingscampagne

foto: YouTube: Gang Starr
  1. Newschevron right
  2. J. Cole teaset naar nieuw album met verkiezingscampagne

Het lijkt erop dat J. Cole grote plannen heeft voor volgend jaar. Tijdens zijn optreden op het Day N Vegas Festival liet de rapper namelijk weten dat zijn langverwachte album The Fall Off in 2020 zal verschijnen. Dit deed hij door middel van een satirische campagnevideo waarin hij zichzelf promoot als presidentskandidaat. Een van zijn statements? "Fuck belastingen!"

"Tijdens deze turbulente tijden heeft dit land een held nodig. Jermaine Cole is die held. Hij is een man wiens nederigheid geen grenzen kent. Een man met een pen zo krachtig, dat elk woord van zijn verses $2000 schijnt te kosten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fall Off-seizoen

The Fall Off wordt Cole's zesde studioalbum en de opvolger van KOD. De rapper teaset al een tijd naar het nieuwe project. Zo eindigde KOD met de track 1985 (Intro to The Fall Off) en de bijbehorende clip begint met de tekst: ''What you are about to witness is a master class on preparation. The Off Season.'' Onder de clip bevestigt Cole dit met de tekst: ''The Off Season coming soon... All roads lead to The Fall Off.''

2020

Toch bleek het nog even te duren: J. Cole hield zich eerst nog bezig met het compilatiealbum Revenge of the Dreamers III, dat deze zomer uitkwam. Na de track Family and Loyality met Gang Starr kondigde hij aan geen gastbijdrages meer te doen en nu lijkt het erop dat zijn focus volledig ligt op het uitbrengen van zijn nieuwe album. De verkiezingscampagne bevestigt dat: in 2020 is het Fall Off-tijd!

Ster advertentie
Ster advertentie