Music

Alicia Keys vindt rust in Egypte

  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys vindt rust in Egypte
Twee jaar geleden zag alles er anders uit voor Alicia Keys. Ze kon niet vermoeden dat ze nu nog zo'n succes zou hebben. Haar drukke levensstijl en de dood van een familielid door kanker zorgden ervoor dat ze bijna instortte.

"Ik had tijd voor mezelf nodig, dus toen ben ik naar Egypte vertrokken voor een maand", vertelt de zangeres. Ze trok zich volledig terug voor de opnames van haar album 'As I am', dat vorig jaar verscheen. "Ik probeerde mezelf meer los te laten", zegt de 26-jarige zangeres. "Ik ben nog meer tot mezelf gekomen. Met de nare ervaringen groeide mijn zelfvertrouwen en werd ik bewust van wie ik ben."

Met haar nieuwe single 'Teenage love affair' staat ze in de XChart en kijkt ze nu al uit naar samenwerkingen met anders artiesten en groepen. "Coldplay, U2, White Stripes en Green Day.. Het komt allemaal niet uit dezelfde wereld, maar als je het samenvoegt wordt het juist erg interessant", vindt de Alicia.

Ook de acteercarrière van miss Keys gaat vooruit. Zo kan je haar eind dit jaar checken in 'The secret life of bees', samen met Queen Latifah en Oscarwinnares Jennifer Hudson. De zangeres speelde hiervoor al in de actiefilm 'Smokin' Aces' en de romantische komedie 'The Nanny Diaries'.

XChart #10: Alicia Keys Teenage Love Affair

Ster advertentie
Ster advertentie