Music

Anouk stuurt eigen TVOH-kandidaten uit team na slecht optreden

foto: YouTube: The Voice of Holland
  1. Newschevron right
  2. Anouk stuurt eigen TVOH-kandidaten uit team na slecht optreden

Anouk staat niet bepaald bekend als het liefste jurylid van The Voice of Holland. Hoewel ze dit seizoen wat vriendelijker lijkt dan de vorige keer, maakte ze gisteren haar reputatie weer waar: keihard, maar eerlijk.

slechte houding

Twee kandidaten uit Anouks team, Nikita en Nina, stonden gisteravond tegenover elkaar in de ring tijdens The Battles. De twee jonge meiden hadden van Anouk tijdens de voorbereidingen al veel tips gekregen. Het belangrijkste advies van Anouk was dat ze hun podiumpresentatie moesten verbeteren. Maar dat advies hadden ze kennelijk niet goed weten toe te passen bij hun uiteindelijke uitvoering van Symphony van Clean Bandit ft. Zara Larsson.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Advies niet opgevolgd

Na het optreden moest Anouk kiezen met welke van de twee meiden ze door wilde gaan. Anouk vond dat een moeilijke beslissing, want ze was over allebei totaal niet tevreden. Hoewel ze Nikita wel een prachtige stem vindt hebben, kon ze het niet accepteren dat de 18-jarige haar adviezen niet had opgevolgd. Dus zat er maar één ding op: Anouk besloot om beiden niet mee te nemen. Iets wat nog nooit gebeurd is in de geschiedenis van The Voice of Holland.

"Als ze mijn adviezen nu nog niet oppikken, dan doen ze dat volgende week ook niet. Dus stuur ik ze allebei naar huis."

Rapper vs zangeres

Een battle waar iedereen wél heel tevreden over was, was die van Valerie en Gin Dutch. De twee dames zitten in het team van Ali B en deden hun versie van het nummer Lady Marmelade. Ali B besloot verder te gaan met zangeres en rapper Gin Dutch. Valerie werd gestolen door Anouk en zit dus voorlopig ook nog in de race om door te gaan naar de liveshows.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie