Music

Mr. Polska de diXte met Vlammen

  1. Newschevron right
  2. Mr. Polska de diXte met Vlammen
Mr. Polska is deze hele week de diXte met zijn Totally Summer Anthem 'Vlammen'. De keiharde track van producer Boaz v/d Beatz is door de Nouveau Riche artiesten gemaakt om iedereen door de waardeloze zomer heen te sleuren. Q-Bah sprak met de Poolse rapper over zijn nieuwe single en natuurlijk ook wat de toekomst hem gaat brengen.


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95206753&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Naakt

De videoclip van Vlammen is even gestoord als die van voorgangers Vinger op de Klitter en Krokobil, maar er is één groot verschil. Bikinibabes komen vaker voor in de Polska videoclips, maar een naakte Poolse rapper heb je waarschijnlijk niet eerder gezien.

Totally Summer

Vlammen is een samenwerking tussen platenmaatschappij Nouveau Riche Music en een Nederlandse jongerenreisorganisatie. De single is speciaal gemaakt voor de Totally Summer feesten die ook dit jaar in Spanje, Turkije, Griekenland, Bulgarije en Portugal plaats zullen vinden. Daardoor gaat Mr. Polska in de komende zomer veelvuldig optreden in al deze landen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/4gBumhynzRs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie