Music

Dit zijn de eerste grote namen van WOO HAH 2018!

  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de eerste grote namen van WOO HAH 2018!

Buiten is het koud en guur, maar voor je weet is het weer tijd voor WOO HAH!. De afgelopen twee jaar waren er geen kaartjes meer te krijgen, want er komen altijd grote namen naar het festival. Zo braken vorig jaar onder andere Stormzy, Rae Sremmurd en Travis Scott de podia af. En ook voor de editie van 2018 heeft WOO HAH! weer grote namen weten te fiksen. Vandaag komt het festival met de allereerste namen.

beekse bergen

Aangezien WOO HAH! heel populair is en blijft groeien, is het ook tijd voor een nieuwe locatie. Daarom zal het festival in 2018 niet in de Spoorzone in Tilburg plaatsvinden, maar in de Beekse Bergen (vlakbij Tilburg). Ook de camping is geüpgraded met blokhutten, bungalows en meer.

artiesten

Maar je komt natuurlijk niet naar het festival om te slapen. Ruim zestig topartiesten zullen volgend jaar hun dikke tunes op WOO HAH! laten horen. Vandaag gaf het festival de eerste vijftien namen prijs. Staat jouw favoriet er al tussen? Check de flyer hieronder:

Maar natuurlijk doet FunX ook weer verslag van het festival. Er zullen veel nationale en internationale artiesten in de radio-uitzending aanschuiven en ook op social media is FunX aanwezig. Daarnaast zullen diverse video's worden geüpload. Jullie hoeven dus niets te missen! Check hier nog even de recap van vorig jaar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie